Oshin dan Firdaus Tersingkir

Tuesday, November 24, 2009 marina 0 Comments


Pasangan Oshin dan Firdaus akur dengan keputusan undian dimana mereka terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada pasangan selebriti yang lain setelah diumumkan tersingkir. Pengumuman itu dibuat oleh Awal Ashaari dalam Debaran Sehati Berdansa secara langsung dari Studio Satu, Bukit Jalil menerusi Astro Ria (saluran 104) sebentar tadi selepas undian ditutup.

Jika sebelum ini mereka dikatakan sebagai pasangan yang paling comel dan menunjukkan peningkatan dalam persembahan pada minggu lepas, namun nasib mereka tidak begitu baik minggu ini. Oshin dan Firdaus terpaksa akur dengan keputusan pada malam ini.

Walaupun persembahan dan penampilan yang menghiburkan dalam Malam Sehati Berdansa ternyata mereka masih gagal meraih undian daripada peminat Sehati Berdansa. Dengan penyingkiran ini, pasangan Oshin dan Firdaus telah berjaya mengumpul wang sebanyak RM5000. Sumbangan tersebut telah disampaikan kepada wakil Persatuan Angin Ahmar Malaysia, Lesley Hoh.

Berikut adalah peratusan markah sebelum dan selepas undian di tutup yang diperolehi:

Peratusan markah sebelum undian ditutup:

Sein - 54.99
Isma - 54.65
Sazzy - 53.43
Didie - 52.16
Dira - 50.60
Oshin - 49.51

Peratusan markah selepas undian di tutup:

Isma - 54.99
Sein - 54.52
Sazzy - 53.54
Didie - 51.75
Dira - 51.56
Oshin - 49.18

Bermula minggu hadapan, lima (5) lagi pasangan selebriti akan meneruskan perjuangan mereka di dalam Sehati Berdansa. Jadi jangan lupa teruskan mengundi pasangan selebriti pilihan anda dan jangan lupa untuk bersembang bersama Oshin dan Firdaus pada hari Selasa minggu hadapan bermula jam 8.00 malam di Astro@15 dan di Butang R (Astro Ria).

0 ayat cinta: