Bertambah Ahli keluarga Mohd Daud ..

Saturday, December 19, 2009 marina 4 Comments

hari rabu lepas kakak aku yang kedua telah selamat melahirkan bayi lelaki seberat 3.1 kg.. yang dinamakan Muhammad Aliff Dhani..

dan semalam kakak aku dibenarkan keluar hospital.. kebetulan ayah aku melawat kakak aku dan bila dapat tau kakak aku boleh kuar hospital jadik ayah aku pun hantar la kakak aku ke rumah mak mertua dia..

so mean, dia berpantang kat umah mak mertua dia la.. bukan ayah tak bagi pantang kat umah ktorang kat nilai tapi ada lah beberapa masalah kalau pantang kat umah ktorang.. lagipun umah ktorang bukan ada orang pun siang.. yang ada azah sebab dia baru bis spm..

nak tengok tak gambar anak buah aku yang ketiga nie.. jom tengok..

 

comel kan.. sume orang masa baby memang comel.. hehehee.. aku sempat gak tengok dia semalam.. itupun aku ikut kakak aku along pegi.. kalau tak aku tak dapat tengok pun.. wah bertambah la ahli keluarga Mohd Daud.. hehehee.. dan ayah aku dapat sorang cucu lelaki..

yerla sebelum nie dua pompuan.. yang nie baru laki.. sebab family aku ramai pompuan.. adik aku bawah aku baru laki.. so genetik lebih kepada pompuan.. hehehee.. itu jer la aku nak membebel.. see next entrii..

4 comments:

  1. zack zukhairi: nama dia muhammad aliff dhani.. kiut kan.. hehehee

    fifi: comel sgt.. heheee

    ReplyDelete