Penyanyi dan Pelakon Hong Kong Gillian Chung Datang Ke Malaysia

Thursday, December 03, 2009 marina 0 Comments

Ingat lagi dengan nama Gillian Chung? Mmm… pasti korang dah lupa dengan nama itu. Atau tengok pada gambar ini… mungkin dapat mengembalikan semula ingatan korang.Ingat tak dulu, nama Gillian Chung; pelakon dan juga penyanyi ini yang dikatakan gempar dengan kontroversi skandal bersama dengan pelakon Edison Cheng. Gambar bogel yang naughty mereka telah tersebar di inernet secara meluas membuatkan pelakon dan juga penyanyi ini senyap seketika.

Dan apa yang Budiey dengar, Gillian Chung akan datang ke Malaysia pada 4 Disember ini!

Pastinya berita ini mengejutkan ramai peminat selebriti Hong Kong ini. Apa taknya, takde angin dan ribut, tiba-tiba penyanyi dan pelakon hot ini muncul semula dan mahu datang ke Malaysia. Untuk apa sebenarnya?

Budiey tahu, ramai peminat di luar sana menantikan kedatangan Gillian Chung dan mahu mengambil peluang ini untuk bertemu dengan idola ini secara in person.

Untuk info peminat, Gillian Chung akan muncul bagi mempromosikan produk minuman ini di Restoran & Bistro De Bali di Johor Bahru pada 4 Disember 2009. Gillian Chung akan buat persembahan istimewa untuk mengubat kerinduan peminatnya.

Selidik punya selidik, Budiey dapat tahu yang Gillian Chung akan mempromosikan satu produk yang akan dilancarkan tidak lama lagi. Kiranya, dia adalah duta dan jurucakap yang baru kepada produk ini.
So, watch out for her imminent visit to Malaysia!

0 ayat cinta: